For Clinics

Features for Clinics

For Patients

Benefits for Patients

Blog and News

News regarding dentistry

Refer a Dentist

Get up to $60!

Do you know some dentists who would use Dentem?

It's easy get started

Ftoni Dentistin tuaj në Dentem me anë të email-it. Ju mund të ftoni më shumë se një dentist
Dentisti përfiton një ulje prej 60% me referimin tuaj për paketën Pro Plus dhe duhet ta përdori këtë ofertë që ju të përfitoni kreditin tuaj
Pasi klinika është pjesë e Dentem me referimin tuaj, ju përfitonoi deri në $60

Për më tepër na kontaktoni në info@dentem.co

Information
2711 Centerville Road, Suite 400

Wilmington, Delaware 19808 (USA)


INI-Novation, Innovarium, Guerickeweg 5

64291 Darmstadt, Germany (Europe)© 2016 - 2017 Dentem. All rights reserved.


English German Italian Portugese Spanish Slovenian Albanian